JOTRA-Logo-sort-web

Om oss

JOTRA startet i det små i 1977.

Selskapets historie er lang, hele 40 år i 2017.

Vi har i alle år vokst litt hvert år, men de siste 5 årene har vi hatt en kontrollert og formidabel vekst.

JOTRA teller opp mot 65 årsverk, disponerer rundt 40 kjøretøy og 12 hengere. Vi omsetter for tett opp mot 75 millioner pr år.

Vårt ansvar og bidrag til miljøet er også vår styrke, nemlig å utnytte våre biler i snitt mellom 16-22 timer i døgnet, samtidig med at vår bilpark gjennomsnittlig er 2 år gammel og innehar den nyeste teknologi for utslipp.

Vi tror på det å ha en nyere, miljøvennlig bilpark som bidrar til mindre utslipp, møter våre kunders krav, og gir fornøyde og gode sjåfører.

Vår største VERDI er våre sjåfører. Våre sjåfører har lang erfaring, kjenner våre kunder og markedet godt. Vi er hele tiden på offensiven for å finne og tiltrekke oss de beste sjåførene i markedet.

JOTRA er en solid samarbeidspartner for våre eksisterende og nye kunder. Vi forventer fortsatt vekst innen alle segment vi operer i. Vi holder til i moderne og sentrale lokaler med gode kommunikasjonslinjer mot -sør, nord og sentrum av Trondheim.

Vi har eget verksted for store og små biler samt vaskehall for store og små biler.

Vi tilbyr transport- og logistikktjenester, samt 3-parts logistikktjenester.

Vi er store på natt-distribusjon som krever høy leveringspresisjon. Våre største kunder er av de største innen sine bransjer i Norge.

Våre kunder er krevende og setter ryddighet, stabilitet og langsiktighet som krav til oss som leverandør.

Vi vet hvor viktig det er for deg som kunde å holde dine avtaler og oppnå god og sikker kvalitet til dine kunder, derfor er filosofien vår enkel:

Å gjøre en best mulig jobb for deg, med de rette personene på rett plass - Vi kan ikke lykkes før våre kunder lykkes.

Hos oss får du personlig service og tilgjengelighet – vi tar telefonen når du ringer og har tid til å snakke med deg. Vi tror på god gammeldags folkeskikk som respekt, høflighet, pålitelighet, punktlighet og ryddighet, kombinert med fleksibilitet. Vi finner det systemet du som kunde er best tjent med, og håndplukker rett person til å utføre jobben. Det er nemlig viktig for oss å bygge langsiktige forhold til kundene og å ha kontinuitet i kundeforholdene. Vi er vant med å ha med oss kundene år etter år etter år…

JOTRA er en 100% lokaleid "Trøndersk bedrift", med en flat og oversiktlig organisasjon.

Dette gjør oss svært tilpasningsdyktige, slik at vi kan foreta raske omstillinger når kundene og markedet krever det.

Jotra-J-3-5%
Bilpark-web

Ingen oppdrag for små og ingen for store / Prøv oss!

Jotra AS
Heggstadmoen 5
7080 Heimdal

Telefon: 404 99 000

E-post: mail@jotra.no